DX465 Bunda 3 v 1

Nové

Bunda DX4 3 v 1 využíva dynamickú strečovú a vysoko izolačnú tkaninu, ktorá ponúka maximálnu tepelnú, nepremokavú, vetruodolnú a priedušnú ochranu po celý rok.

Normy
EN 343 Trieda 4:1 X (WP 20,000MM)

Viac detailov

Pridať do zoznamu obľúbených

žiaden produkt nebol pridaný

Detaily

Bunda obsahuje plne nepremokavú bundu a odnímateľnú zateplenú ochrannú bundu na zips, ktorú možno nosiť aj samostatne. Ergonomický profil a raglánové rukávy umožňujú neobmedzený rozsah pohybu a väčšiu voľnosť pohybu. Jej dlhšia zadná časť, manžety proti vetru a nastaviteľná kapucňa poskytujú dodatočnú ochranu pred nepriaznivými vplyvmi.

Vlastnosti:

3 v 1 nepremokavá a nepriedušná vetrovka Extrémne vodotesné tkaniny, vodné kvapky sa odrážajú od povrchu tkaniny Interaktívny odev Reflexné prvky pre väčšiu viditeľnosť Sťahovanie nastaviteľný lem Nastaviteľné manžety na suchý zips Chránič brady pre väčšie pohodlie a stabilitu Vnútorné vrecko pre bezpečné skladovanie Bočné zipsové vrecká 7 vreciek pre skladovanie Zbaliteľná kapucňa Jednoduché uchopenie sťahovákov so všetkými zipsami Kontrastné sfarbenie pre ďalšie štýly Šípky pre dodatočné tvarovanie Vytvorené pre aktívne nosenie Moderný dizajn s ergonomickým strihom Kontrastné prémiové zipsy pre pridaný štýl Bartacked na všetkých napäťových bodoch Podšívka InsulatexPro ponúka vynikajúce teplo bez pridania zbytočnej hmotnosti Prístup k tlači pre firemné logo Vrecko na telefón

Zobraziť ďalšie informácie o vonkajších látkach :
Vonkajší plášť: Portwest Extreme vodotesný: 100% Polyester Stretch, 150D, PU membrána, 160g
Vnútorný plášť: 100% polyester, 75D Ripstop, 85 g
Ďalšie informácie o podšívkovej látke :
Vonkajší plášť: 100% polyesterová sieťovina, 65 g
Vnútorný plášť: 100% Polyester, 52g
Ďalšie informácie o náplňovej látke :
Vnútorný plášť: Insulatex Pro: 100% Polyester, 260g

Recenzie

Napísať recenziu

DX465 Bunda 3 v 1
DX465 Bunda 3 v 1

Bunda DX4 3 v 1 využíva dynamickú strečovú a vysoko izolačnú tkaninu, ktorá ponúka maximálnu tepelnú, nepremokavú, vetruodolnú a priedušnú ochranu po celý rok. Normy EN 343 Trieda 4:1 X (WP 20,000MM)

Napísať recenziu

Príbúzné produkty

30 iné produkty v rovnakej kategórií: