DX468 Zateplená bunda

Nové

DX4 polstrovaná bunda poskytuje vynikajúce teplo a izoláciu. Dynamická strečová tkanina, ergonomický profil a raglánové rukávy umožňujú neobmedzený rozsah pohybu a väčšiu voľnosť pohybu. Dva bočné vstupy na zips, náprsné vrecká a vnútorné vrecká ponúkajú dostatok bezpečného úložného priestoru.

Normy
Vodeodolný / Priedušný (WP 20,000MM, MVP 10,000g/m2/24hrs)

Viac detailov

Pridať do zoznamu obľúbených

žiaden produkt nebol pridaný

Detaily

Vlastnosti

Odolná, priedušná, vetruvzdorná a vodeodolná tkanina Extrémne vodotesné tkaniny, vodné kvapky sa odrážajú od povrchu tkaniny Podšívka InsulatexPro ponúka vynikajúce teplo bez pridania zbytočnej hmotnosti Systém Flotec™ na vetranie a zvýšenú priedušnosť Dynamická vnútorná kontrastná tkanina Elastické manžety pre bezpečné nosenie Sťahovanie nastaviteľný lem Odnímateľná kapucňa 5 vreciek pre skladovanie Vrecko na zips na hrudi Bočné zipsové vrecká Jednoduché uchopenie sťahovákov so všetkými zipsami Moderný dizajn s ergonomickým strihom Zakrivený zadný lem pre dodatočnú ochranu Kontrastné prémiové zipsy pre pridaný štýl Bartacked na všetkých napäťových bodoch Vytvorené pre aktívne nosenie Vrecko na telefón

Vonkajšia látka:Portwest Extreme vodotesný: 100% Polyester Stretch, 150D, PU membrána 160g
Podšívková látka:100% Polyester Stretch 75D Pongee 80g
Plniaca látka: InsulatexPro: 100% Polyester 240g

Recenzie

Napísať recenziu

DX468 Zateplená bunda
DX468 Zateplená bunda

DX4 polstrovaná bunda poskytuje vynikajúce teplo a izoláciu. Dynamická strečová tkanina, ergonomický profil a raglánové rukávy umožňujú neobmedzený rozsah pohybu a väčšiu voľnosť pohybu. Dva bočné vstupy na zips, náprsné vrecká a vnútorné vrecká ponúkajú dostatok bezpečného úložného priestoru. Normy Vodeodolný / Priedušný (WP 20,000MM, MVP 10,000g/m2/24hrs)

Napísať recenziu

30 iné produkty v rovnakej kategórií: